Kategórie
 
 
 
 
 
 

Svet detských bicyklov a odrážadiel

Leto je konečne tu a nie je nič lepšie, ako ho prežiť so svojimi deťmi na čerstvom vzduchu. Neváhajte a potešte svoje dieťa napríklad bicyklom alebo odrážadlom z našej pestrej ponuky. Užite si kopec zábavy na rodinných cyklovýletoch, počas ktorých si dieťa osvojí motorické zručnosti a zlepší koordináciu. V našej ponuke si každé dieťa nájde bicykel alebo odrážadlo presne podľa svojich predstáv. 

Pre najmenšie deti sú odrážadlá ideálnou voľbou. Sú jednoduché na ovládanie a pomáhajú pri učení rovnováhy.

Toimsa odrážadlo Vintage v ružovej alebo modrej farbe má tvarované sedlo a plastové pneumatiky pre pohodlnú jazdu. Výška riadidiel a sedla je ľahko nastaviteľná. Tento balančný bicykel s veľkosťou kolies 10 palcov je vhodný pre deti od dvoch do štyroch rokov alebo s veľkosťou oblečenia 98/104. 

Maximálna nosnosť: 20 kg

 

 

Toimsa odrážadlo PAW PATROL je určné pre deti od dvoch do štyroch rokov alebo s veľkosťou oblečenia 98/104. Rozmer kolesa je 10 palcov. Výška riadidiel a sedla je ľahko nastaviteľná a riadidlá sú široké 40 cm. Ružovo biely dizajn tohto odrážadla zaujme najmä dievčatá a modrý dizajn je pripravený pre chlapcov.

Maximálna nosnosť: 20 kg

 

 

Pre väčšie deti sú vhodné bicykle, pri ktorých je potrebné dbať na správnu veľkosť podľa výšky dieťaťa. Dieťa by malo sedieť na bicykli pohodlne, s nohami úplne vystretými, keď je pedál v dolnej polohe. Pri pedálovaní by noha nemala byť príliš blízko volantu. Bicykle, ktoré máme v ponuke sa líšia dizajnom a pestrými farbami. Ak máte doma malého športovca/ športovkyňu doprajte mu/ jej niektorý z naších bicyklov. Sú určené pre deti od 3 do 5 rokov alebo pre deti vysoké od 85 do 100 cm. Maximálna nosnosť je 30 kg a najväčším plusom sú postranné pomocné kolieska, ktoré napomáhajú trénovať stabilitu.

 

 

 

 

 

 

V ponuke máme taktiež bicykle pre väčšie deti vo veku od 5 do 7 rokov a výškou postavy 110 - 120 cm. Tieto bicykle majú 16 palcové nafukovacie kolesá s autoventilom a pevnú konštrukciu. Výška sedadla a riadidiel je nastaviteľná. Ďalším plusom sú pomocné stabilizačné kolieska, vďaka ktorým dieťaťu nehrozí pád. 

Bezpečnosť pri jazde na bicykli je prvoradá, preto by ste nemali zabudnúť na vhodnú ochranu hlavy. Tú Vám vie poskytnúť prilba v rôznych dizajnoch s veľkosťou 50 - 54 cm. Prilba na bicykel, trojkolku či odrážadlo je dôležitá súčasť výbavy každého malého športovca.

Prezrieť celú ponuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia